Wednesday, February 23, 2011

Prosthetic AestheticProsthetic limbs are in again.  Proven by the new ad of Thierry Mugler's parfum A- Man, Mr. Oscar "The Bladerunner" Pistorious brings the wonderful, otherwordly, and slightly freaky atmosphere. Very, very cool indeed. (btw Thierry Mugler is still THE SHIT)

A művégtagok újra mennek, mint ahogyan az az új Thierry Mugler parfüm, a A-Man reklámja is bizonyítja. Miszter Oscar Pistiorious futófiú-paralimpikon nagyon szépen hozza ezt az enyhén para, nem evilági atmoszférát. Nagyon, nagyon cool. (ja, és Thierry Mugler még mindig büntet)Aimee Mullins, who is also sporting (ha-ha) the carbon leg, is not only a model, a pro athlete, an actress but also a beauty and a really cool person because she gave her name to these:

Aimee Mullins szintén karbonszálas műlábikókkal tolja a sikert. Fut, pózol, játszik, megmond, szép és nem mellesleg elég jó fej, mert ilyen munkákhoz adta a nevét:

Matthew "Björk's-husband" Barney - Cremaster 3


(the translucent legs and stilettos and the birches on the ends were designed by Narciso Rodriguez by the way)

(ezeket az áttetsző lábakat és a rá illő magassarkút és a videó végén szereplő virgácsokat Narciso Rodriguez tervezte amúgyan)


 in which she was the cheetah woman:

amiben ő volt a gepárdnő:

the CHEETAH WOMAN!!!     a GEPÁRDNŐ!!!!

also a muse of the McQueen-house, of course

Persze, hogy a múzsája a McQueen-háznak


 here are some prosthetic for the kitties as well:

és akkor néhány művégtag cicáknak is:
Let's go!

Na futás!

No comments: