Friday, April 8, 2011

Eau de toilette. Literally.


THere is this artist called Jammie Nicholas who woke up one day and while sitting on the loo he (also) excreted (ha-ha) the most obvious idea - a parfum which smells like his own shyte - and started to sell it for 80 dollars (just because it is the average price of a parfume) and actually has managed to sell already(25 bottles). 
The project is called the Surplus.

Van egy művész csóka, a Jammie Nicholas, aki felkelt egy napon és budizás közben kiválasztotta magából (ha-ha) a legkézenfekvőbb ötletet (is), a szarfümöt. Saját szarszagát 80 dodóért árulja (ennyi egy parfüm ára átlagban) és már veszik is (25 üveg ment el eddig).
A prozsekt neve pedig Surplus.


Yeah, there is an explanation, that there is no explanation. He is almost working this pointless coolness blabla, but besides of that the guy is really funny and pulled the whole thing in a cute way. A short interview with Jammie here.

Persze van magyarázat is, mégpedig, hogy nincs magyarázat. Már az értelmetlen kúlság blabla határán van, de mindemellett a fószer nagyon vicces és olyan kis kedvesen nyomja ezt az egészet. Rövid interjú Jammie-vel itt.


Shit happens.

Megesik.

No comments: